Lindi më 1893, në Elbasan. Më 27 qershor 1945, me vendim nr. 61, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për "krime të kryera gjatë luftës" dhe e dënoi me 30 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës qytetare. U lirua më 23 nëntor të vitit 1959

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 120
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.