Lindi më 1927, në Berat. Më 31 maj 1945, me vendim nr. 101, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se «ka përhapur parulla disfatiste dhe ka tentuar për t’u bashkuar me reaksionarë e kriminelë të arratisur», dhe e dënoi me vdekje.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 135.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.