Lindi më 1938, në Shkodër. Më 11 qershor 1959, me vendimin nr. 14, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për “tentativë për arratisje” dhe e dënoi me 8 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

 

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 301-302
Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 301-302.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.