Sipas të dhënave një nga vendet e ekzekutimit dhe varrosjes së viktimave, por që ëshët shumë i gjerë dhe nuk shërbes si adresë për të te gjetur vendvarrimin e saktë.

Dëshmia/ Pjerin Mirdita, historian, drejtor i "Vendi i Dëshmisë dhe Kujtesës": "Ludovik Nikaj pushkatohet në një vend i cili nuk dihet. Thuhet buzë Lanës, por për ata që e dinë ku kalon Lana dhe sa territor përfshin Lana është e pamundur të kemi një identifikim të saktë të atij vendi. "

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.