Lindi më 1900, në Gramsh. Është internuar "për çështje politike". Me vendim nr. 2, më 16 janar 1992, Komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit, nga Gramshi në Valias Tiranë dhe Tepelenë, prej 2 janar 1946 deri më 28 nëntor 1949.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 159
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.