Ka qenë e internuar në Berat dhe më pas në kampin e Tepelenës me nënën dhe motrën e saj. Ishte vetëm 5 vjeç kur u internuan. Pas kampit të Tepelenës, i internojnë në fshatrat e Lushnjës deri kur vjen lirimi.

Burimi: Marre nga libri "Saga e Dhimbjes" me autore Ftabradha Saraçi, botuar nga ISKK
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.