Lindi më 1909, në Kabash, Kolonjë. Më 5 shtator 1945, me vendim nr. 5, Gjykata
Ushtarake Kolonjë e dënoi si “armik i popullit dhe kriminel lufte” me vdekje, konfskim pasurie dhe heqjen e të drejtave elektorale për jetë.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 86-87
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.