Lindi në Shkodër, në vitin 1927. U arrestua më 27 nëntor 1945. Me vendim nr. 7 datë 27 shkurt 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016),361
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.