Lindi më 1911, në Gomsiqe. Më 19 qershor 1952, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi për "bashkëpunim me diversantë", me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet. Më 1954, dënimi iu zbrit në 10 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl. 406-407
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.