Lindi më 1925, në Mirditë. Më 12 shator 1950, Gjykata e Lartë e dënoi për "strehim të arratisurish", me 4 vjet burg dhe punë të detyruar.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 337-338
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.