Pjesë e familjes Ndreu, që i ka bërë rezistencë vendosjes së regjimit komunist në Veri të vendit dhe ka pësuar dënime të rënda gjatë periudhës komuniste. I biri i Gjergj Nikollë Ndreut. Është ekzekutuar nga forcat komuniste në moshën 17 vjeç.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.