Ishte veshur xhandar në vitin 1942. Në tetor 1944, arrestohet nga forcat partizane bashkë me xhandarët e tjerë të pikës së postës dhe ekzekutohen pa gjyq në Priskë të Tiranës.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.