U vra në lumin e Bunës, bashkë me të birin dhe mbesën, duke tentuar të arratisej në Ulqin.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.