Lindi në Vlorë, në vitin 1905. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të ligjit nt. 7660, datë 14 janar 1993, si dhe të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992, për njohjen e faktit të pushkatimit pa gjyq, komisioni, në mbledhjen e datës 30 maj 1993, vendosi vërtetimin e faktit të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike më 17 tetor 1943, në Kuçovë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 237
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.