Lindi më 1888, në Kukës. Më 30 janar 1953, me vendim nr. 19, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "dhënie ndihme personave për t’u arratisur në Jugosllavi" dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 127
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.