Lindi në fshatin Salari të Tepelenës, më 20 korrik të vitit 1897. Më 19 dhjetor 1992, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të pushkatimit pa gjyq të Ymer Dalanit për «motive politike» më 18 qershor 1944.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 368.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.