Djali i Fadil dhe Xhuma Petrelës. E internojnë me familjen në vitin 1949 kur ishte 7 vjeç, fillimisht në kalanë e Beratit dhe më pas në kampin e Tepelenës. Kur po shkonin në Tepelenë, prindërit e tij humbin jetën në aksident. Bashkë me vëllezërit mbërrin në Tepelenë, ku i mbajnë dy javë e gjysmë dhe më pas i çojnë te të afërmit në Tiranë. Më vonë zhvendosen sërish, këtë herë në kampet e internimit në Lushnjë ku ishin internuar dy hallat e tyre.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.