Xhuliana Pervizi (Beba), e bija e Nikoll Malajt, katër muajshe internohet në Berat në korrik 1948, dhe pastaj në Tepelenë. Pas kampit të Tepelenës, ajo internohet në Plug të Lushnjës. U martua në internim me djalin e gjeneral, Preng Previzit, Lekë Previzin.

 

 

Burimi: https://kujto.al/beba/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.