Lindi më 1905, në Greqi. Më 2 korrik 1945, me vendim nr. 11, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi fajtor për "dezertim nga radhët e ushtrisë" dhe e dënoi me vdekje.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 47, FL. 85-86
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.