Djali i kryemyftiut të Shkodrës, Sali  Myftija. Pas arratisjes së të atit, me vëllanë e tij të madh, Xhevati me nënën, vëllezërit dhe motrat u internuan nga Shkodra në fshatrat e Lushnjës.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.