Lindi më 1910, në Koblar. U arrestua më 22 gusht 1975. Me vendim nr. 134, 29 qershor 1976, Gjykata e Rrethit të Korçës e daklaroi fajtor për "sabotim të ekonomisë popullore" dhe për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim. U ekzekutua më 11 shtator 1976.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 189
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.