Lindi më 1920, në Lozhan të Pogradecit. Më 2 nëntor 1945, Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi "kriminel lufte dhe armik të popullit" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë. Vendimi për vdekjen e tij u miratua nga Enver Hoxha, më 24 nëntor.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 47-48
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.