Lindi në Golëm të Kurveleshit, më 15 mars 1918. Me vendim nr. 131, datë 2 nëntor 1946, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se ka «dashur të vrasë komandantin e Divizionit V të këmbësorisë, Kolonel Shefqet Peçin» dhe e dënoi me vdekje, humbjen e të drejtave qytetare e politike, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 437
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.