Lindi më 1919 në fshati Luftinjë. U arrestua më 5 tetor 1948. Me vendim të Gjykatës Ushtarake të Gjirokastrës më datë 04.06.1949 u dënua me 15 vjet burg dhe punë të detyruar. U akuzua si pjesëmarrës në “Kryengritjen e Zhapokikës”.

 

Burimi: Arkivi i Ministrisë së Brendshme
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.