Xhemal  Izeti Arrëza lindi në 1883, në Arrëz, Devoll. Më 19 gusht 1945, u dënua me vdekje, pushkatim, "sepse ishte komandant Balli" dhe si "kriminel lufte e armik i popullit".

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 61-62
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.