Lindi në 1914, në Tiranë. Më 24 tetor 1992, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq për motive politike në vitin 1944.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 68
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.