Lindi në vitin 1899, në fshatin Potgorije të Korçës. Më 18 shtator 1953, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "kryerjen e detyrave për agjenturën e huaj e dorëzimin e sekreteve shtetërore e ushtarake" dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e plotë të pasurisë dhe humbjen e përhershme të të drejtave.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 629-630/1
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.