Lindi më 1895 në Shijak, Durrës. Arrestuar në muajin mars. Më 26 tetor 1945, Gjykata
Ushtarake e Tiranës e dënoi me vdekje si "kriminel lufte dhe armik i popullit" dhe
konfiskimin e pasurisë së tij. Ekzekutuar më 27 tetor 1945.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 175-176
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.