Lindi më 25 prill të vitit 1914, në fshatin Zig-Xhafaj të Kavajës. Më 24 tetor 1992, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi vërtetimin e faktit të vrasjes së tij pa gjyq për "motive politike", më 21 janar të vitit 1947.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 46-47
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.