Lindi më 1888, në Krujë. Arrestuar më 16 tetor 1947. Më 11 maj 1948, me vendim nr. 264, Gjykata Ushtarake Krujë e dënoi si «anëtar i një organizate agjento– sabotatore, ka kryer aksione terrorriste kundër pushtetit popullor», me vdekje, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e përhershme të të drejtave qytetare dhe politike.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 391
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.