Lindi më 1930, në Shkodër. Më 2 dhjetor 1947, me vendim nr. 265, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "krimin si armik i popullit, pjesmarrës në një organizatë tradhëtare, agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor dhe sabotator në sektorin ushtarak" dhe e dënoi me vdekje, humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet dhe heqjen e gradës.

 

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 141
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.