Përmendet si i burgosur në kampin e Urës Vajgurore. Pasi doli që aty e internuan në Savër të Lushnjës nga tentoi të arratisej në Greqi. E kapën dhe e dënuan me ekzekutim. U pushkatua një natë dhjetori.

Burimi: Rini e copëtuar, Kujtime, Reshat Kripa
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.