Lindi më 7 korrik të vitit 1938. Në zbatim të vendimit nr. 445, datë 13 dhjetor 1991, të Këshillit të Ministrave, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, me vendim Nr.23 datë 22 maj 1993, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi i Vlorës në Dukat, prej datës 25 korrik 1966 deri më 10 qershor 1970, dhe të dëbimit prej datës 11 qershor 1970 deri më 30 shtator 1991.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 80
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.