Lindi më 1914, në Fier. Më 29 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e deklaroi fajtor se si "armik i popullit dhe kriminel lufte" se ka kryer këto faje: ka qenë pjesëtar i Organizatës së Ballit Kombëtar me gradën Toger, ka marrë pjesë në të gjitha operacionet e kryera në Mallakastër dhe Fier. Në katundin krahës të Tepelenës ka U arrestua dhe U ekzekutua vetë simpatizantë të F. N. Çl., ka organizuar arrestimin dhe pushkatimin e këshilltarëve të katundit Drizar», dhe dënoi me vdekje, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 172
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.