Xhafer Elez Kalbaj u arrestua me 12.03.1986. Dënuar me 10 vjet burg dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.
Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Xhaferr Kalbaj: Terrori në Qafë Bari, si na rrihte pa mëshirë Edmond Caja

Filloi rrahja e pamëshirëshme ndaj nesh. Më shumë rrahën Fredin sepse komandanti Edmond Caja i Lexo më shumë