Datëlindja: 1908. Vendbanimi: Shenepremte, Elbasan. Shtresa: fshatare e pasur. Data e arrestimit: 6 shtator 1947. Dënuar: me jetë. Zbritje dënimi: 7 vite. Akuza: ka propaganduar kundër pushtetit dhe arratiset.

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.