Lindi në 1906, në Ninat, Sarandë. Më 21 shtator 1945, me vendim nr. 32, Gjykata Ushtarake e Delvinës e dënoi si «kriminel lufte» me vdekje, humbjen e të drejtave elektorale-politike dhe konfiskimin e pasurisë së tij të tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 280.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.