Lindi më 18 janar të vitit 1926. Më 30 shtator 1991, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qënë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vërtetoi se Xhaferr Grami është vrarë pa gjyq, "për motive politike" në janar të vitit 1945.

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 10-11
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.