Vogël  Kola, nga Palaj  i Shoshit, ish-kryetar i këshillit të frontit, pushkatuar më datën 27/IX/1946. Arsyeja ishte sepse, sipas komunistëve, kishte bashkëpunuar me Gjergj Vatën dhe Mark Malën, të arratisur, sepse u kishte dhënë ushqim dhe informata dhe kishte marrë udhëzime prej tyre, për të shtuar ilegalët përmes panikut.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.