Lindi më 1898, në Kavajë. Më 19 dhjetor 1992, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit "të vdekjes në hetuesi, për motive politike", më 1951.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 2266
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.