U arrestua në Himarë ku kishte shkuar për plazh me shokun e tij, Shkëlqim Abazi dhe u akuzua me pa të drejtë se donte të arratisej. U çuan nga birucat e Vlorës, në Durrës dhe më pas në Shkodër. Aty iu zhvilluan hetuesinë. E nisën dënimin në kampin e Repsit, ku i çuan në 23 nëntor 1968.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.