Lindi në Durrës, në vitin 1903. U arrestua më 5 shkurt 1951, dhe më 28 prill të po atij viti, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për "organizimin e grupit antipushtet për nxitjen e luftës", si dhe për "spiunazh dhe sabotim", ndaj e dënoi me vdekje, me pushkatim, humbjen e përhershme të të drejtave civile dhe konfiskimin e pasurisë. U ekzekutua më 21 qershor 1951.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 30-31
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.