Lindi më 1959, në Lezhë. Më 4 dhjetor 1984, me vendim nr. 73, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut, agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 383
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.