Lindi më 1928, në Shkodër. Më 28 dhjetor 1950, me vendim nr. 22, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me 15 vjet burg. Më 5 prill 1951, me vendim nr. 139, Gjykata e Lartë Ushtarake e ndryshoi vendimin në 10 vjet heqje lirie.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67/1, FL. 30-31
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.