Lindi në Lushnjë. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, dhe të udhëzimit nr. 2 datë 4 janar 1992 të Këshillit të Ministrave, dhe shtesën e bërë në pikën 7, në udhëzimin nr. 7, datë 29 tetor 19922, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq kur mungojnë dokumentet, vendosi t’i njohë faktin e vrasjes pa gjyq për motive politike në qershor të vitit 1946.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 244
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.