Lindi më 1875, në Shkodër. Më 17 korrik 1946, me vendim nr. 338, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi si "sabotator të pushtetit" me vdekje, humbjen e të drejtave qytetare dhe konfiskimin e pasurisë të tundshme e të patundshme.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 40-41
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.