Lindi më 17 tetor të vitit 1880, në Bolenë të Vlorës. Më 8 maj 1993, Drejtoria e Administratës pranë Ministrisë të Rendit  Publik, me vendim të komisionit të ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq vendosi të vërtetojë faktin e vdekjes së tij në hetuesi.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 130-131-132; F. 1, V. 2014, D. 18, f. 463-464
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.