Lindi më 1881, në Lushnjë. Më 21 gusht 1951, me vendim nr. 46, Gjykata e Lartë e dënoi për "pjesëmarrje në grup terrorist dhe bashkëpunim me terroristë", me vdekje. Dënimi i tij, së bashku me 9 persona të tjerë, u pasqyrua dhe në gazetën Zëri i Popullit, për t’i bërë jehonë luftës kundër kulakëve.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2016), 413
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.