Ish-drejtor i Bankës së Shtetit në Tiranë. I shkolluar në Stamboll dhe njohës i 4 gjuhëve të huaja. Djali i xhaxhait të Enver Hoxhës. U internua në Savër të Lushnjës, me bashkëshorten Anenë dhe tri vajzat, Handanin, Suzanën dhe Nerimanin. Ndërroi jetë në internim.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.