Lindi më 1922, në Pogradec. Më 19 tetor 1945, me vendim nr. 239, Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi "armik të popullit dhe kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje pushkatim dhe konfiskimin e pasurisë. U ekzekutua më 24 nëntor të vitit 1945.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 385
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.